pátek 10. září 2021

Harmonizace čaker

Přijďte vyzkoušet 


HARMONIZACI ČAKER, 

která u vás navodí pocit vyváženosti, dobré nálady a zdraví. 







Základní popis:

Člověk je sedmibarevná duha. Každá ze sedmi čaker má svou barvu, svůj zvuk, svoji slabiku a tón, který ji správně rozvibruje. Má svůj vzácný kámen, svoji vůni a své charakteristické poslání v našem těle. Při harmonizaci čaker terapeut posiluje, nebo tlumí energii a její tok v jednotlivých čakrách a tak navozuje v člověku pocity vyváženosti, dobré pohody a zdraví.

Terapeutka vám bude čistit a aktivovat základní čakry za pomoci: zvuku, barev, drahokamů, čakrových olejů a vůní.


Cena za ošetření se odvíjí dle náročnosti a stavu ošetřovaného - viz. ceník.

Čakry jsou centra energie umístěna podél středové části těla, souběžně s míchou.





  
Naši fyzickou existenci, fyziologii, emoce a duchovní vývoj ovlivnuje 7 důležitých čaker. Pokud jsou správně otevřeny a energie v nich proudí správným směrem, žijeme vyrovnaným životem a nepocitujeme žádné obtíže. Avšak v současném světě a při současném způsobu života většiny z nás se stane, že se tok energie v některé z čaker zablokuje, nebo zcela uzavře a to způsobuje problémy - pocity přepracování, kdy nemůžeme "vypnout", oprostit se od starostí, jsme přetažení a nedokážeme se uvolnit. Posléze přichází poměrně vážná onemocnění.
   
Je-li naopak tok energie v čakře příliš rychlý a čakra je hodně otevřená, potřebná energie z těla rychle uniká. Přestáváme mít chuť do života, nedokážeme se vypořádat s problémy, řešit je a necháváme se jimi vláčet. Jednáme zkratovitě, cítíme skepsi, depresi, jsme vyčerpaní, unavení, poddáváme se vleku událostí. 





  

Více na stránkách:






Anna Césarová

Sadová 6, Zlín 760 01

Mobil: 603 956 671




Žádné komentáře:

Okomentovat