neděle 11. března 2018

Levandulová masáž


Masáž s vůní levandule

50 minut relaxace při masáži zad, krční páteře a hlavy
+ 10 minut harmonizace křišťálovou terapií







Věděli jste, že příjemné zážitky mohou mít i svou vůni? Třeba levandule už vám bude navždy připomínat krásné chvíle při masáži.

Nechte se obklopit vůní levandulového oleje a hýčkat příjemnými doteky.

Během 50 minutové masáže se zaměřím na vaše záda, krční páteř i hlavu a těmi správnými pohyby vám přinesu úlevu od nervozity, bolesti a napětí.




Levandulový olej působí antisepticky a deodoračně, je úžasně relaxační a má pozitivní vliv na zklidnění rozbouřených emocí i bolavého těla. Přečtěte si, v čem spočívá jeho síla, a pojďte si příjemně oddychnout. Po náročném dni vám taková voňavá masáž určitě přijde vhod.



Levandulový olej je jedním z nejšetrnějších, ale současně nejúčinnějších esenciálních olejů a lze jej použít lokálně na pokožku i sliznici neředěný. Používá se na všechny typy pleti, zejména na citlivou. Je velmi jemný, vhodný k ošetření pokožky před i po opalování a má spoustu jedinečných vlastností, díky kterým by neměl chybět jako součást domácí či cestovní lékárničky:

působí antisepticky
regeneruje buňky pokožky
uklidňuje nervové napětí
působí proti nespavosti
má blahodárné účinky při bolestech hlavy a proti migréně
snižuje krevní tlak
je vhodný na popáleniny, hnisavé rány a na rány všeobecně



Cena masáže (viz. ceník na webu)
(doba trvání masáže: 50 minut relaxace při masáži zad, krční páteře a hlavy

+ 10 minut harmonizace křišťálovou terapií)

Objednávejte se prosím předem, vždy mezi 
12:00 - 13:30 hod
na telefonním čísle 603 956 671.


Těším se na Vaši návštěvu ve Studiu Anička.




Anna Césarová
Sadová 6, Zlín 760 01

Mobil: 603 956 671



2 komentáře:

  1. Tak levandulovou masáž jsem snad ještě nikdy neměla :) My jsme si nedávno také chtěli rozeběhnout doma takový menší masážní salon, ale vůbec jsme se k tomu nedostali... Ono kdybychom jen dopředu věděli, kolik je s tím práce, tak bychom se do toho ani nepouštěli... Třeba už jen zprovoznit rezervační systém byla docela fuška... Ale ne proto, že by to bylo složité, ale protože jsme prostě technické polena:D

    OdpovědětVymazat
  2. Takovou pěknou masáž bych si taky nechala líbit. Byla jsem jen jednou, když jsme byli s přítelem na wellness pobytu a byla to nádhera. Teď, když máme dvě malé děti, tak bych tu masáž potřebovala o to víc :-D . Jsem ale ráda aspoň za to, že už jsem si to srovnala v hlavě a nesnažím se pořád jen něco dělat a taky i odpočívám. Jestli nádobí umyju večer, nebo ráno, je přece jedno. Odpočívat mě naučil kratom a i přítel je mu vděčný, protože už nejsem tak protivná :-D .

    OdpovědětVymazat